Wordt 'Deadpool 3' anders nu Disney de baas is?

Wordt 'Deadpool 3' anders nu Disney de baas is?

Volgens acteur Karan Soni komt het allemaal goed.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de eerste foto's van Ryan Reynolds als Deadpool. Hij keert terug als de geliefde superheld, maar zal hij anders zijn nu dat Disney de rechten heeft overgenomen?

Enige tijd was het onzeker of het überhaupt zou komen van een derde deel. 'Het Huis van de Muis' nam nog niet zo heel lang geleden Fox Studios over voor een behoorlijke smak geld, waardoor Disney nu over de rechten beschikt van heel wat franchises, waaronder dus Deadpool.

Anders?
Deadpool 3 wordt gelukkig net zoals zijn twee voorgangers gewoon R-rated, maar toch zijn sommige fans bang dat het een slap aftreksel wordt van de voorgaande delen. Volgens acteur Karan Soni hoeven wij ons daarover echter helemaal geen zorgen te maken.

De acteur, o.a. bekend van Spider-Man: Across the Spider-Verse, werd tijdens een recent interview gevraagd of het derde deel anders zal zijn, maar zijn antwoord is behoorlijk duidelijk: "Nee, de derde film is net als de andere twee".

Wat te verwachten
Soni vervolgt: "Het is ook R-rated, dus het voelt niet anders aan. Het enige dat voor mij anders is is dat ik deze keer niet het script op tijd kreeg! Maar nee, alle grapjes terzijde, het grootste verschil is dat dit deel door Marvel gemaakt wordt en niet meer door Fox".

"Bij Marvel gaan ze heel streng te werk. Ze proberen alles geheim te houden, zelfs voor de cast en crew. Ik krijg dus alleen maar de dingen te horen die ik moet en mag weten. Ik kwam pas veel later achter andere dingen die in de film zitten. Het is wel een heel spannend proces!"

NieuwsFilm

meest populair