Zit opperschurk Shredder eigenlijk in 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'?

Zit opperschurk Shredder eigenlijk in 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'?

De makers van de film gaan voor het 'Dark Knight'-effect...

Paramount gaat over dik drie weken een van de meest veelbelovende animatiefilms van het jaar uitbrengen in de vorm van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Maar hoe zit het eigenlijk met opperschurk Shredder, die tot nu toe nog niet in trailers te zien is geweest?

De nieuwe tekenfilm bevat een hele hoop iconische schurken zoals Bebop, Rocksteady en Baxter Stockman, die we allen in de trailers van de film hebben gezien. Shredder is echter nergens te bekennen.

Het beste komt nog
Maar daar is een goede reden voor: het personage zit namelijk niet in de film. Volgens regisseur Jeff Rowe wordt het personage bewaard voor een vervolgfilm.

Tijdens een interview met Collider vergeleek Rowe de tactiek met die van Christopher Nolans 'Dark Knight'-trilogie:

"Net als in de Batman-films van Nolan, bewaren we de grootste schurk voor het vervolg [in referentie naar de Joker]. Het is veel interessanter om de Turtles het te zien opnemen tegen een machtige schurk als Shredder wanneer ze zelfverzekerder zijn."

De schildpadden zijn terug
In de film zien we hoe de heldhaftige broeders de harten van New Yorkers moeten zien te winnen door de criminele activiteiten in de stad tegen te gaan.



De hoofdzakelijke stemmencast bestaat uit namen als Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo), Brady Noon (Raphael) en Jackie Chan als Splinter.

Wat een cast!
Zij worden ondersteund door indrukwekkende namen als Ayo Edebir (als April O'Neil), Seth Rogen (als Bebop), John Cena (als Rocksteady), Giancarlo Esposito (als Baxter Stockman), Paul Rudd (als Mondo Gecko), Ice Cube (als Superfly), Rose Byrne (als Leatherhead), Hannibal Buress (als Genghis Frog), Natasia Demetriou (als Wingnut), Post Malone (als Ray Fillet) en Maya Rudolph (als Cynthia Utrom).

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem draait vanaf 2 augustus a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair