Rita Ora zorgt in compleet doorschijnend jurkje voor een bloedhete dag

Rita Ora zorgt in compleet doorschijnend jurkje voor een bloedhete dag

De zangeres/actrice is dolgelukkig in haar designer jurkje.

Als zangeres boekt Rita Ora nog steeds grote successen en binnenkort verschijnt haar nieuwste album You & I. Acteren doet ze ook, zeker niet zo vaak, maar door haar relatie met Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi zal ze vast nog vaak op het witte doek verschijnen.

Op jonge leeftijd debuteerde ze in 2004 in de film Spivs om vervolgens een kleine tien jaar later een klein rolletje te hebben in Fast & Furious 6. In 2015 had ze een grotere rol, namelijk die van Mia Grey in Fifty Shades of Grey. Ze keerder terug in de twee vervolgfilms.

Meer films en series
Wat betreft films was ze daarna te zien in Pokémon Detective Pikachu en de misdaadfilm Twist. Dit jaar verscheen eindelijk de fantasyfilm Wonderwell, de allerlaatste film met Carrie Fisher. Ze werkt op dit moment aan de films Tin Soldier van Brad Furman en Disney's Descendants: The Rise of Red.

En dan horen we haar ook nog in de animatieserie Kung Fu Panda: The Dragon Knight van Netflix en is ze jurylid bij The Masked Singer en The Voice Australia.

Designer jurkje
"Bedankt Pieter Mulier en het team van Maison Alaia dat ik langs mocht komen. Zo'n mooie show, ik kan niet wachten om elk item te dragen! Zo mooi, gefeliciteerd," schrijft Ora bij een reeks foto's in een wel heel doorschijnend jurkje. Alsof het nog niet warm genoeg was...


De foto's van de 32 jarige Rita Ora bekijken? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair