Greta Gerwig over 'Barbie': "Publiek vond Ryan Gosling tof en bij Margot Robbie zwegen zij"

Greta Gerwig over 'Barbie': "Publiek vond Ryan Gosling tof en bij Margot Robbie zwegen zij"

Margot werd duidelijk anders behandeld dan Ryan

Margot Robbie is wel wat gewend. Toch kreeg haar zelfvertrouwen een knauw toen zij een deel van Barbie met publiek moest opnemen.

Margot merkte dat zij als Barbie pijnlijk anders werd behandeld dan Ryan Gosling, de Ken. Dat viel vooral op tijdens de scène op Venice Beach, waar beiden hun iconische rolschaats-outfits aan hebben.

Ze staarden alleen
Regisseur Greta Gerwig zei in een interview: "Eigenlijk zeiden mensen niets tegen haar. Ze staarden haar alleen aan. Ze liepen langs Ryan, gaven hem een high five en zeiden dat hij er tof uitzag. Maar naar Margot keken zij alleen en zwegen. Dat was surreëel."

Hierdoor werd Margot in het echt zelfbewust. Greta vertelt: "In Barbieland gaat Margot op in de omgeving. Alles is open en je hoeft niets te verbergen. En dan kom je in de echte wereld en wou je dat je jezelf kon verbergen. Dat is de essentie van het mens zijn."

Verschrikkelijk heftig voor Margot
De foto's gingen heel internet over en Margot vond dat verschrikkelijk heftig. Greta zei: "Ik wilde haar beschermen, maar ik wist ook dat zij de blootstelling voor deze scène nodig had. Ze voelde zich bekeken, als beroemdheid en als dame."

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video is een stukje van de desbetreffende filmopname te zien.



NieuwsFilm

meest populair