Het lot van The High Evolutionary te zien in verwijderde clip 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Het lot van The High Evolutionary te zien in verwijderde clip 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Meer duidelijkheid over de vijand.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is tot nu toe een van de meest succesvolle blockbusters van het jaar. Middels een verwijderde scène weten we nu het exacte lot van de kwaadaardige The High Evolutionary, gespeeld door Chukwudi Iwuji.

Aangezien Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu beschikbaar is op meerdere digitale platformen, worden er spoilers besproken in dit artikel.

High Evolutionary
The High Evolutionary wordt misschien wel gezien als een van de beste vijanden in het Marvel Cinematic Universe. Naast zijn vele daden in de film die simpelweg niet goed te praten zijn, heeft Chukwudi Iwuji het personage op een perfecte manier vertolkt.

Het was dus de bedoeling dat het publiek een bloedhekel zou krijgen aan het personage, waardoor zijn uiteindelijke nederlaag tegenover de Guardians en in het specifiek Rocket Raccoon alleen maar meer voldoening oplevert.

Lot
Rocket Raccoon besluit om The High Evolutionary niet te vermoorden, maar verder zien we in de film niet wat er dan wel met hem gebeurt. In een nieuwe verwijderde scène zien we dat de Guardians hem mee naar Knowhere hebben gebracht en in een gevangenis hebben gestopt.


Je kunt Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu kopen via Pathé Thuis. Volgende maand is de film waarschijnlijk ook op Disney+ te zien.

NieuwsFilm

meest populair