Mysterieuze scifi-film 'Ash' met Aaron Paul en Eiza Gonzalez lijkt veelbelovend door eerste foto's

Mysterieuze scifi-film 'Ash' met Aaron Paul en Eiza Gonzalez lijkt veelbelovend door eerste foto's

Wat is er gebeurd op het ruimtestation waar de bemanning dood is?

De precieze plotdetails voor de film Ash worden redelijk geheim gehouden. Maar de vergelijkingen met films als Alien en Sunshine voor deze sci-fi/thriller-horrorfilm worden wel gemaakt. Via foto's wordt er nu meer duidelijk over het verhaal.

Hoofdrolspelers Aaron Paul (Breaking Bad) en Eiza Gonzalez (Baby Driver) zijn al meer dan een decennium vrienden, maar pas nu werken ze eindelijk zij aan zij op het scherm. Maar het was regisseur Flying Lotus (Kuso) en de film Ash die ze samenbracht.

Onheilspellend verhaal
Via exclusieve foto's van EW zien een vrouw (Gonzalez) die ontdekt dat de rest van haar ruimtestationbemanning is overleden onder vage omstandigheden. Aaron Paul speelt de man die haar komt redden, maar de vraag blijft of ze elkaar kunnen vertrouwen.

De cast van de film bestaat verder uit Iko Uwais (The Raid), Beulah Koale (Hawaii Five-0) en Kate Elliott (Wentworth). Daarnaast was uitvoerend producent Neill Blomkamp aan boord van Ash. Hij staat bekend om zijn unieke sci-fi-projecten als District 9, Elysium en Chappie.

Muzikale regisseur
De 39-jarige Flying Lotus (Steven Ellison) is van origine producer van experimentele muziek, rapper en dj. Naast de originele muziek kunnen we ook een hoop onverwachte dingen verwachten van deze regisseur. Een releasedatum voor de film is op dit moment nog niet bekend.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair