Echtscheiding Kevin Costner verandert in vechtscheiding, want inhalige ex-vrouw wil meer

Echtscheiding Kevin Costner verandert in vechtscheiding, want inhalige ex-vrouw wil meer

Verwend doorleven in alle luxe

In mei dit jaar diende Christine Baumgartner, de vrouw van Kevin Costner, een echtscheiding in vanwege 'onoverkoombare verschillen'. Het ziet ernaar uit dat de scheiding verandert naar een vechtscheiding, want Christine Baumgartner vindt de ruime toezegging van haar echtgenoot niet genoeg.

Om te beginnen wil zij hun landgoed in het sjieke Santa Barbara met een waarde van 145 miljoen Amerikaanse dollars niet verlaten, want hun 3 kinderen zijn daar geboren en getogen. Een rechter heeft nu bepaald dat de 49-jarige Christine Baumgartner er deze maand toch uit moet.

Voldoende toegezegd
Volgens het juridisch team van de 68-jarige ster uit Yellowstone en Dances with Wolves heeft Christine voldoende toegezegd gekregen, waaronder 1,5 miljoen in contant geld. Daar genoeg huizen in de omgeving van het landgoed te vinden zijn, is gedeelde voogdijschap over hun 3 kinderen goed mogelijk.

Bronnen rond Kevin en Christine vertellen dat het allemaal om Christine draait - en zij is inhalig. Zo wil zij haar verwende, luxe leven voortzetten, inclusief alle privé-vliegtuigen en dure hotels. Voorlopig is de echtscheiding niet door.

Meer over de vechtscheiding
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaande YouTube-video van Country Cast wordt meer uitgelegd.



NieuwsFilm

meest populair