Mystique over het "cancelen" van 'X-men'-regisseurs: "Het is hun verdiende loon"

Mystique over het "cancelen" van 'X-men'-regisseurs: "Het is hun verdiende loon"

Boontje komt om zijn loontje

Rebecca Romijn speelde de mutant Mystique in meerdere X-Men-films. Ze maakte regisseurs Bryan Singer en Bret Ratner van dichtbij mee. Beiden worden van seksueel misbruik, ongepast gedrag en wanprestatie verdacht. Toch sprak zij zich niet uit. Nooit.

In een nieuw interview met The Independent zegt de 50-jarige ster: "Ik heb helemaal niets gezegd rond #metoo. Ik had twee grote issues met twee regisseurs met wie ik heb samengewerkt - en beiden kregen wat hen toekwam. Een van hen is Bret Ratner."

Geen behoefte
De afgelopen jaren hebben velen van haar collega's zich tegen hen uitgesproken. Maar Rebecca zegt desgevraagd dat zij geen behoefte had iets te zeggen.

Ze zegt dat het een gevalletje 'boontje kwam om zijn loontje' was: "Ik weet dat de twee mensen met wie ik werkte het zelf over zich afriepen. Het was hun verdiende loon. Ik heb niet de behoefte daar iets over te zeggen."

Drama op de set
Ze vertelt dat Bryan Singer een fantastische filmmaker is, ook al kwam hij afspraken niet na. Ze zegt: "Er was drama op de set. Ik was erbij en hoorde het. Maar ik wil niemand onder een bus gooien, behalve Bret. Maar hij is gecanceled."

Meer staat hier in het artikel van People. Rebecca is te zien in Star Trek: Strange New Worlds. In onderstaande YouTube-video van Hi Geek Official staat een stukje over haar transformatie naar Mystique.



NieuwsFilm

meest populair