Nicolette Kluijver gaat uit de kleren en laat het kwik razendsnel stijgen

Nicolette Kluijver gaat uit de kleren en laat het kwik razendsnel stijgen

Het gezicht van Expeditie Robinson komt met gewaagde fotoshoot.

Komende dagen nemen we afscheid van het koudere en regenachtige weer en keren we sowieso een paar dagen terug naar temperaturen boven de dertig graden. Nicolette Kluijver doet het kwik nog iets toenemen met een blik op een uitdagende fotoshoot.

Als actrice zagen we Nicolette, in 1984 geboren in Hilversum, vorig jaar nog in het Sinterklaasjournaal als de eigenaresse van een dierenwinkel. Daarvoor had ze ook een aantal kleine rollen in films en series.

Nicolette in films en series
Zo zagen we haar in 2020 in de film Misfit 3: De Finale en daarvoor had ze rollen in de tv-series Lotte en Goede tijden, slechte tijden. Ook had ze een rolletje in de Amerikaanse serie CSI: NY, in 2009.

Alweer een aantal jaar geleden werd longkanker bij Nicolette gediagnosticeerd. Dit had logischerwijs een enorme impact op haar leven en carrière. Toch is ze al jaren het gezicht van Expeditie Robinson.

Fotoshoot
"Met dit fantastische team zo'n fijne shoot aan het doen... binnenkort meer! We schieten er nog een paar hè lieve Stef (zonder insta)," schrijft Nicolette nu op Instagram bij korte videobeelden in lingerie. Een FHM-shoot misschien?


De 38 jarige Nicolette Kluijver in haar lingerie zien? Check de beelden dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair