Spannende thriller op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Spannende thriller op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Crawlspace neemt in kijkje in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 wordt op dit gedomineerd door een onbekend Hallmark-film en een duistere docu, maar dat neemt niet weg dat er ook ruimte is voor thrillers. Op de tiende plaats komt de film Crawlspace een kijkje nemen.

Crawlspace komt uit 2022 en werd geregisseerd door L. Gustavo Cooper (June). Netflix omschrijft de misdaadthriller met woorden als "spannend" en "overleving". Je ziet rollen van onder meer Henry Thomas, Bradley Stryker en Jennifer Robertson.

Geen hoogvlieger
Verwacht overigens geen regelrechte topper. Op Rotten Tomatoes zijn geen recensies opgenomen en het publiek op Moviemeter komt niet verder dan een 2,19/5. Op de IMDb staat Crawlspace op een matige 4,8/10.

"Niet geweldig, maar zeker niet zo slecht als het gemiddelde doet vermoeden. Het acteerwerk is niet al te sterk maar het kan er best mee door. Zo ook het verhaal, simpel maar toch heb ik me niet verveeld. En net als mijn voorganger vond ik het soms wel wat weg hebben van Home Alone," schrijft Pazmaster op Moviemeter.

Nu op Netflix
Wil je Crawlspace met zijn 90 minuten graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Nadat een loodgieter getuige is van een gewelddadige moord door twee stropers in een afgelegen hut in Oregon, vecht hij voor zijn eigen leven.

NieuwsFilm

meest populair