Kevin Spacey zou overeenkomsten met zijn maniak uit 'Se7en' hebben

Kevin Spacey zou overeenkomsten met zijn maniak uit 'Se7en' hebben

Uit schaamte meldde het slachtoffer zich nu pas

De rechtszaken in Groot-Brittannië met Kevin Spacey in de hoofdrol slepen zich voort. De acteur was ooit een van de populairste Hollywood-sterren met films als Se7en en Baby Driver. Maar intussen wordt hij verguisd.

Het is niet vreemd dat studio's en Netflix contracten met hem verbreken. De aanklachten rond seksueel misbruik zijn niet mis. Zo zegt een niet nader benoemd slachtoffer dat Kevin Spacey hem een keer of 12 tegen zijn zin in betast heeft - inclusief zijn kruis.

Een beetje eng
De man zegt dat hij bijna een auto-ongeluk veroorzaakte, doordat Kevin hem onverwachts betastte. Hij vertelt: "Hij is een beetje als zijn personage in Se7en. Een beetje eng. Misschien niet zo erg."

De man zegt dat hij uit schaamte zich niet durfde te melden. Ook was hij bang zijn baan te verliezen. Maar dat Kevin vergeleken wordt met een seriemoordenaar, geeft wel aan hoe griezelig de ster kan zijn volgens sommigen.

Onschuldige maniak
Kevin blijft volhouden niets te hebben gedaan. De 'maniak' verwacht net als in Amerika vrijgesproken te worden. Meer staat hier in het artikel van Coming Soon. In onderstaand YouTube-video van The Times and The Sunday Times wordt meer toegelicht.



NieuwsFilm

meest populair