Deze grote Avenger is een Skrull in het Marvel Cinematic Universe

Deze grote Avenger is een Skrull in het Marvel Cinematic Universe

Secret Invasion komt met grote onthulling.

Het Marvel Cinematic Universe zal na de serie Secret Invasion compleet veranderd zijn. Deze belofte deed Marvel Studios vooraf aan de verschijning van de zesdelige serie op Disney+. Let op: SPOILERS!

Er is ondertussen al veel gebeurd in de eerste helft van de nieuwste Marvel-serie in het MCU. Nick Fury (Samuel L. Jackson) heeft geen ooglap meer op, hij heeft een Skrull als vrouw en we krijgen straks ook Superskrulls te zien. Maar er is meer.

Avenger Skrull
De grootste schok in de serie is misschien wel de dood van Maria Hill van actrice Cobie Smulders, de rechterhand van Nick Fury, aan het einde van de eerste aflevering.

Aan het einde van de derde aflevering komen we erachter dat niemand minder dan James Rhodes alias War Machine een Skrull is. Het personage van Don Cheadle is al sinds zijn entree in Iron Man - toen gespeeld door Terrence Howard - een Skrull, als we de nieuwste aflevering moeten geloven.

Telefoongesprek
Dat Rhodes een Skrull is wordt zo goed als zeker onthuld als de vrouw (Skrull Varra alias Priscilla, haar menselijke naam) van Nick Fury een telefoongesprek heeft met Rhodes die haar de opdracht geeft om iemand te ontmoeten voor haar (volgende) missie.


Waarschijnlijk wordt die missie het doden van Nick Fury. Zijn vrouw liet duidelijk blijken dat ze is veranderd nadat Nick Fury haar jaren niets liet horen.

Aflevering 4
Vanaf aankomende woensdag zie je hoe het verder gaat in Secret Invasion. Je kijkt de Marvel-serie uiteraard op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair