Nieuw op Netflix: 'The Out-Laws' met 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan

Nieuw op Netflix: 'The Out-Laws' met 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan

Een veelbelovende romkom met een 'crimineel goede' twist.

Netflix komt deze week met een interessante nieuwe film: The Out-Laws. In deze film verdenkt een bankdirecteur zijn aanstaande schoonouders ervan achter een overval op zijn bank te zitten.

De prent bevat een aantal bekende acteurs, waaronder Adam Devine (Pitch Perfect), Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Pierce Brosnan (Tomorrow Never Dies) en Ellen Barkin (The Man from Toronto).

Over het verhaal
The Out-Laws draait om Owen (DeVine). Hij is een nuchtere directeur van een bank en staat op het punt om te trouwen met zijn grote liefde Parker (Dobrev). Vlak voor hun grote dag wordt zijn bank helaas beroofd door een bende die bekend staat als de 'Ghost Bandits'.

De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders - Billy (Brosnan) en Lilly (Barkin) - achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en escaleert de boel volledig.

Deze vrijdag
The Out-Laws is een originele film van Netflix en zal aanstaande vrijdag (7 juli) op de streamingdienst verschijnen. Deze veelbelovende romkom lijkt, zeker gezien de topcast, absoluut de moeite van het kijken waard.



Een melding ontvangen vrijdag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair