Salma Hayek viert Bikinidag in een behoorlijk krappe versie: "mag niet verboden worden"

Salma Hayek viert Bikinidag in een behoorlijk krappe versie: "mag niet verboden worden"

Het was wereldwijde bikinidag. Wij kregen storm.

Het was gisteren de Internationale Bikini Dag 2023. In Nederland was er weinig reden om een bikini aan te trekken, aangezien Poly huishield in een groot gedeelte van het land. Gelukkig hebben we Instagram en Salma Hayek die ons alsnog een bikini gunnen.

De Mexicaanse is dan ook niet enkel bekend van haar filmrollen. Al sinds de start van haar (Hollywood)carrière kennen we haar ook van haar borstomvang, iets dat ze zelf ook weet. En ja, wie herinnert zich niet die scène uit From Dusk Till Dawn.

Films
Als we naar de IMDb kijken, dan valt op dat Salma niet zo bijzonder veel heeft met tv-series. Sinds haar zeven optredens in 30 Rock (2009-2013) was ze alleen te zien in het recent verschenen Black Mirror, in de aflevering Joan Is Awful.

Ze speelt veel liever in films. Dit jaar zagen we haar als Maxandra Mendoza in Magic Mike's Last Dance en we zien haar later dit jaar of in 2024 in het drama Without Blood van Angelina Jolie.

Bikinidag
"Fijne Bikinidag. Kun je geloven dat de bikini pas 77 jaar bestaat?! Laten we hopen dat ook de bikini niet wordt verboden #notathrowback," schrijft Salma bij een echte Salma Hayek-bikinifoto op Insta.


De foto van de 56-jarige Salma Hayek in haar bikini zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair