3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a. | Te zien op: HBO Max
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit de hulp in te roepen van bekende paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij ontdekken al snel dat een kwade demon de oorzaak is van alle ellende.



West Side Story (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Ariana DeBose, e.a. | Te zien op: Disney+
1957, New York. Tony, een voormalig lid van jeugdbende de Jets, valt voor de charmes van Maria. Eén probleem: haar broer is de leider van de rivaliserende Sharks. De twee beginnen een verboden romance en stuiten op weerstand van hun vrienden en familie. Ondertussen nemen de spanningen tussen de bendes steeds verder toe.



Your Place or Mine (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Te zien op: Netflix
Debbie en Peter zijn al heel lang elkaars beste vrienden. Toch verschillen de twee ook op veel fronten van elkaar. Debbie verlangt naar meer routine in haar leven in Los Angeles; Peter geniet van de chaos in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.



NieuwsFilm

meest populair