3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Father (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Florian Zeller | Cast: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, e.a. | Kijk direct
De dementerende Anthony woont samen met zijn dochter Anne in een haar Londens appartement. Langzaamaan verliest hij steeds meer de grip op zijn leven en begint zijn vertrouwde omgeving steeds minder vertrouwd te voelen. Anne heeft ondertussen plannen om naar Parijs te verhuizen. Haar vader weigert echter elke vorm van externe hulp. Ze komt daardoor voor een lastig dilemma te staan.



50/50 (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, e.a. | Kijk direct
Twintiger Adam werkt voor de radio. Zijn beste vriend is Kyle. Het leven van deze boezemvrienden komt op zijn kop te staan wanneer er een zeldzame vorm van kanker in de wervelkolom van Adam wordt ontdekt. Adam begint aan chemotherapie en kan niets anders dan vechten voor zijn leven. Samen met Kyle en de jonge therapeute Katie van het ziekenhuis leert hij een aantal belangrijke levenslessen.



The Meg (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a. | Kijk direct
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzenhaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.



NieuwsFilm

meest populair