Doctor Strange keert bijzonder snel terug in het Marvel Cinematic Universe

Doctor Strange keert bijzonder snel terug in het Marvel Cinematic Universe

Grote hint naar de terugkeer van de voormalige Sorcerer Supreme.

Aan het einde van Doctor Strange in the Multiverse of Madness was er een enorme hint naar het volgende avontuur van het Marvel-personage. Helaas is er nog geen derde film aangekondigd, maar acteur Benedict Cumberbatch hint nu wel naar zijn terugkeer.

Aan het einde van The Multiverse of Madness zien we hoe Strange samen met het nieuwe personage Clea van actrice Charlize Theron het Multiverse induikt voor een nieuwe missie. Welke missie is nog onbekend.

2024
Volgens Cumberbatch zien we zijn Strange al in 2024 terug in het MCU. Tijdens de JWR Speaker Series onthulde hij dat hij in een van de projecten van 2024 zit.

"Er zijn voor volgend jaar enkele Marvel-capriolen in de maak," was de kort maar krachtige opmerking van Cumberbatch. Helaas gaf hij niet prijs in welke film of serie dat zal zijn.

In welke film?
De grootste kans is dat we hem te zien krijgen in de serie Agatha: Coven of Chaos die links heeft met de tweede Doctor Strange-film en WandaVision. De hoofdrol in die serie is voor Kathryn Hahn.


In 2024 verschijnen naar verwachting ook de films Deadpool 3, Captain America: Brave New World en Thunderbolts en de series Daredevil: Born Again en Ironheart.

Charlize Theron
En check hieronder ook nog even die clip met Charlize Theron als Clea. De kans is groot dat Doctor Strange 3 vroeg of laat aangekondigd zal worden voor 2025 of 2026.



NieuwsFilm

meest populair