Jackie Chan behandelt zijn buitenechtelijke dochter slechter dan slecht

Jackie Chan behandelt zijn buitenechtelijke dochter slechter dan slecht

Eigenlijk heeft hij geen band met zijn kinderen, want hij werkte altijd

Jackie Chan wisselt in het maken van films. Laatst kwam zijn Chinese film Ride On uit. Een actiekomedie die erg goed ontvangen is, maar voor hem emotionele ups and downs had.

Zo gaat er nou een filmpje viraal van een scène die voor de 69-jarige ster emotioneel zwaar was. Hij keek met zijn filmdochter naar films van vroeger. Maar de herinneringen werden te veel en de stoere actieheld barstte in tranen uit.



Geen relatie met kinderen
In de bovenstaande YouTube-video vertelt Graeme O'Neil meer over wat er gaande is. Jackie heeft namelijk een moeilijke relatie met zijn zoon en zijn buitenechtelijke dochter.

Eigenlijk heeft hij geen relatie met hen. De ster was altijd aan het werk en weet dat hij schuldig is aan het ontsporen van zijn kinderen. En dat is soms zwaar, zoals blijkt uit het virale filmpje.

Slechter dan slecht
Zijn zoon (40) heeft een moeilijk verleden met drugsverslavingen en een strafblad. Zijn buitenechtelijke dochter (24) heeft een op geld beluste moeder en een lesbische relatie die Jackie niet zint. Jackie Chan behandelt hen volgens roddelbladen slechter dan slecht.

Hij heeft een geschat vermogen van 400 miljoen Amerikaanse dollars, maar heeft hen als tegenantwoord onterft. Al zijn geld gaat naar goede doelen, want hij vindt dat zijn inkomen dan beter benut wordt. Ook nu zijn dochter aangeeft dat zij dakloos is, helpt hij haar niet.

Ingewikkelde relaties
In Nederland kennen wij de acteur misschien wel het beste van Rush Hour, Kung Fu Panda en The Lego Ninjago Movie. Meer over zijn ingewikkelde relaties staat hier in het artikel van Marca. De onderstaande YouTube-video van Movie Trailer Source toont de trailer van zijn nieuwe film.



NieuwsFilm

meest populair