3 toppers van films om nu te streamen

3 toppers van films om nu te streamen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Wolf of Wall Street (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Kijk direct
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie. Ondanks het advies van zijn vader om zich terug te trekken, blijkt Belfort verblind door zijn eigen succes.



The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Gormican | Cast: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, e.a. | Kijk direct
Nicolas Cage worstelt met zijn imago en heeft geldproblemen. Wanneer hij het aanbod krijgt om voor een miljoen dollar op het verjaardagsfeestje van superfan Javi te verschijnen, gaat hij dan ook snel akkoord. Deze Javi blijkt echter een gangsterbaas. Cage wordt vervolgens door de CIA ingehuurd om hem te bespioneren. Een gevaarlijke opdracht. Cage zal zijn meest iconische en geliefde filmpersonages erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.



Crimson Peak (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a. | Kijk direct
De rijke Amerikaanse erfgename Edith Cushing, schrijfster van griezelverhalen, trouwt - tegen de wil van haar vader - met de mysterieuze Thomas Sharpe, een verpauperde Britse edelman. Hij neemt haar mee naar zijn vervallen landhuis in Engeland, waar zijn duistere zuster Lucille het voor het zeggen heeft. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in het huis.



NieuwsFilm

meest populair