Glamoureuze Jennifer Lopez toont haar prachtlichaam in onthullend badpak na hectisch weekend

Glamoureuze Jennifer Lopez toont haar prachtlichaam in onthullend badpak na hectisch weekend

Ze is aan het nagenieten van een druk weekend.

Onlangs had Jennifer Lopez weer een enorm succes te pakken met een film. Dit keer niet op het witte doek, maar op Netflix. Ze was namelijk te zien als een wraaknemende moeder in de film The Mother.

De actiethriller van regisseur Niki Caro verscheen in mei en ontving matige beoordelingen. Toch kan de film zich scharen bij de best bekeken films van 2023 op de streamingdienst. Alleen al in de States bereikte de film 2,8 miljoen huishoudens in het eerste weekend.

Nieuwe plannen
Uiteraard is JLo nog niet klaar in de filmbusiness. Op de IMDb zien we dat ze drie films in de planning heeft staan. Haar eerstvolgende film heet Atlas en komt van regisseur Brad Peyton en we zien ook Simu Liu en Lana Parrilla. Ook deze film verschijnt op Netflix.

Op dit moment werkt ze aan de sportfilm Unstoppable: The Anthony Robles Story waarin Jharrel Jerome, een man met een been die NCAA Wrestling Champion werd in 2011. Daarna start JLo met de misdaadfilm The Godmother.

Badpak
Jennifer zou zichzelf niet zijn als ze eens in de zoveel tijd een reeks foto's in bikini of badpak van zichzelf deelt. Nu zien we haar bij vermoedelijk het zwembad liggen, inclusief een kettinkje met haar eigen naam erop.


De 53 jarige Jennifer Lopez in haar weinig verhullende badpak zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram.

"Ik hoop dat iedereen een geweldig weekend heeft gehad vol liefde, familie, vrienden en gezelligheid," schrijft JLo bij de reeks foto's op Instagram.

NieuwsFilm

meest populair