Acteur uit 'Mission: Impossible' volledig in paniek bij specifieke stunt: "belde mijn moeder"

Acteur uit 'Mission: Impossible' volledig in paniek bij specifieke stunt: "belde mijn moeder"

Greg Tarzan Davies dacht dat zijn laatste uur had geslagen.

Tom Cruise haalt voor al zijn films knettergekke fratsen uit, maar vooral zijn stunts in de Mission: Impossible-franchise mogen er zijn. De waaghals is echter niet de enige die zijn eigen stuntwerk doet, maar niet iedereen doet er zo koeltjes over.

Van gebouwen springen, aan een vliegtuig hangen, minutenlang onder water blijven, Cruise kan het allemaal. Ook andere acteurs doen natuurlijk ook aan stuntwerk, maar het werd Greg Tarzan Davis op de set van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One toch even iets teveel.

Scène
Davis moest een scène opnemen met de geliefde acteur Shea Whigham. Laatstgenoemde kroop achter het stuur van een bolide maar dit was toch iets te intens voor Davis. Hij nam zelfs contact op met zijn moeder omdat hij zo overstuur was.

Zo zegt Davis: "Ik zit naast Shea Whigham. Ik denk dat er wel een stuntman komt om ons te helpen, maar Tom werkt niet graag met stuntmannen. Ik dacht dat wij er wel eentje zouden krijgen, maar dat bleek dus niet zo te zijn".

Angst
Davis vervolgt: '"Ik was nog netjes aan het wachten toen Shea zei: "Oké, daar gaan we dan". Ik zei meteen: "He, wacht even? Jij? Nee, nee, nee, jij bent Shea, laten we nu gewoon wachten op een stuntman!" Maar dat hielp niet en we gingen door de straten van Rome racen".

"Ik stuurde mijn moeder nog snel het volgende berichtje: "Ik hou van jou. Ik hoop dat je dat weet en sorry voor alle stomme dingen die ik heb gedaan, vergeef je me daarvoor". Ik kreeg niet eens een antwoord omdat zij dacht dat het een grapje was. Voor mij was het meer een laatste berichtje!"

NieuwsFilm

meest populair