Emila Clarke over de beste nacht van haar leven: "Een dikke 10!"

Emila Clarke over de beste nacht van haar leven: "Een dikke 10!"

Ze heeft het over niemand minder dan Snoop Dog.

Emilia Clarke werd sinds de populaire serie Game of Thrones wereldberoemd. Ze heeft dan ook al heel wat bekendheden getroffen, maar een hiervan vond Clarke toch wel zeer speciaal om te ontmoeten.

Clarke heeft de rollen sinds enkele jaren voor het oprapen. Ook wordt ze uitgenodigd voor zowat elke rode loper en groot evenement, dus ze komt heel wat Hollywood sterren tegen, maar Snoop Dog steekt toch wel met kop en schouders boven de rest uit.

Reactie
Tijdens een recent interview werd Clarke gevraagd over speciale momenten in haar leven en wat voor een punt ze hier aan zou geven. Lang hoefde ze niet na te denken.

"Mijn ontmoeting met Snoop Doggy Dog! Dat was echt een dikke 10!" Het is duidelijk te merken dat de actrice helemaal vol is van de geliefde rapper. De twee konden het dan ook goed vinden.

Meer
Zo vervolgt Clarke: "Hij zei dat hij mijn draken zou beschermen, kan je dat geloven ? Het was zo gaaf! Ik werd gewoon al high enkel en alleen omdat ik naast hem stond".

"Dat niet alleen, hij wil zelfs een film samen met mij maken! Dat zou zo onwijs gaaf zijn. Het was echt de beste avond in mijn leven!" Bekijk hieronder de volledige reactie van Clarke.



NieuwsFilm

meest populair