Dood aangetroffen Julian Sands deelde grimmige details vlak voor zijn verdwijning

Dood aangetroffen Julian Sands deelde grimmige details vlak voor zijn verdwijning

Geen erg leuk verhaal...

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Julian Sands. De acteur verdween begin dit jaar nadat hij was gaan wandelen en recentelijk werden stoffelijke resten van Sands gevonden. Niet alleen is dit choquerend, het is ook behoorlijk griezelig als je denkt aan zijn laatste interview.

De 65-jarige acteur was een fervente wandelaar en trok er graag in zijn eentje in de wildernis op uit. Wat er precies gebeurd is is vooralsnog onduidelijk maar tijdens zijn laatste interview zei Sands dat er wel vaker vreemde en akelige dingen gebeuren tijdens wandelingen.

Gesprek
Sands, o.a. bekend van A Room with a View, zei het volgende tijdens zijn laatste radio gesprek: "Ik heb al vaker enge dingen aangetroffen in de bergen. Ik heb dingen gezien waardoor je weet dat er mensen zijn gestorven in de Eiger en de Andes".

"Soms kom je menselijke botten tegen en dat kan echt heel vreemd en eng zijn. Je weet niet waardoor, het kan een ongeluk zijn geweest of iets natuurlijks, maar het kan ook gaan om iets lugubers..."

Oppassen
De acteur zei toen ook: "Je bent middenin de natuur. Het is groot en krachtig en daar moet je respect voor hebben". Helaas is zijn laatste wandeling hem dus fataal geworden, al moet nog blijken wat er precies is gebeurd.

NieuwsFilm

meest populair