Na 'Scream' krijgt Courteney Cox opnieuw de schrik van haar leven

Na 'Scream' krijgt Courteney Cox opnieuw de schrik van haar leven

Ze heeft steeds geweldige content en geeft nou een draai aan de virale Grimace-trend

Courteney Cox geeft haar eigen kijk op de nieuwe, virale Grimace-trend op TikTok. Laat dat maar aan de Scream-queen over, want zij doet dat prima met haar media-team.

Grimace is een karakter van de McDonalds-keten. Ter ere van het paarse personage is tijdelijk een paarse milkshake verkrijgbaar. Zoals dat meer gaat met trends, bedacht iemand dat je best je leven kunt geven voor zo'n smakelijke shake. Dus ... circuleren nu duizenden filmpjes en memes met de meest idiote en foute uitkomsten.

Die Grimace-shake
Courteney Cox drinkt op haar gemak een Grimace-shake in onderstaand filmpje en zegt: "Schijnbaar gebeuren er rare dingen als je een Grimace-shake dringt. Maar ik heb het nu half op en er gebeurt niets."

Vervolgens likt haar hond aan de shake en verandert prompt in een enorm groot beest. Courteney gilt het uit en de video stopt. De actrice overleeft tot nu elke slasher-film, dus het zal vast goed komen met haar.

Challenge duidelijk gewonnen
Bij het Instagram-bericht hieronder reageert een volger dat zij deze challenge duidelijk heeft gewonnen. Een ander zegt dat het hondje er nog steeds schattig uitziet. En de meesten genieten gewoon lekker van haar steeds weer originele content.



NieuwsFilm

meest populair