Grote schok voor Robert de Niro: kleinzoon op jonge leeftijd overleden

Grote schok voor Robert de Niro: kleinzoon op jonge leeftijd overleden

Zeer triest nieuws.

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal over Robert de Niro. Hij is net weer vader geworden. Nu is er echter dramatisch nieuws over zijn familie. Een van zijn kleinzonen is namelijk op jonge leeftijd overleden.

Het gaat hier om de 19-jarige Leandro 'Leo' De Niro Rodriguez. Zijn moeder, Drena, bevestigde het overlijden van haar zoon op sociale media. Wel laat zij zich niet uit over de doodsoorzaak van de tiener.

Bericht
Zo schrijft Drena: "Je bracht me zoveel vreugde en was alles dat goed en puur was in mijn leven. Ik mocht willen dat ik nu bij je was, want ik weet niet hoe ik zonder je moet leven".

"Er werd zoveel van je gehouden. Helaas was liefde niet genoeg om je te redden. Het spijt me zo, mijn lieve jongen". Bekijk haar originele en volledige bericht hieronder.



Kapot
Ook Robert de Niro zelf liet zich uit over de dood van zijn kleinzoon: "We zijn er allemaal kapot van. We zijn zeer dankbaar voor alle condoleances van iedereen. We willen nu graag privacy zodat we om het verlies van Leo kunnen rouwen".

Leo wilde in de voetsporen treden van zijn wereldberoemde grootvader en was goed op weg. Zo had hij al rolletjes weten te bemachtigen in films zoals A Star is Born, The Collection en Cabaret Maxime.

NieuwsFilm

meest populair