Disney-ster Halle Bailey toont haar niet te missen rondingen: "Meisje van je dromen"

Disney-ster Halle Bailey toont haar niet te missen rondingen: "Meisje van je dromen"

Wat zou Disney toch van dit soort kiekjes vinden.

Zangeres en actrice Halle Bailey is overduidelijk niet bang om haar lichaam te laten zien. Samen met haar zus Chloe trekt ze vele uiteenlopende opvallende kostuums aan tijdens de optredens. Maar ook op Instagram zien we haar regelmatig erg zomers.

De in Atlanta, Georgia geboren Halle wist in de States al op te vallen met haar rol in de tv-serie Grown-ish, te zien sinds 2018 en in Nederland op Disney+. Ze speelde vier seizoenen in de dramakomedie.

Films en series
Op dit moment kun je haar ook zien als Ariel de kleine zeemeermin in de grote Disney-film The Little Mermaid. Het is overduidelijk haar doorbraak bij het grote publiek. We zijn ook nog niet van haar af.

Ze zal dit jaar namelijk ook te zien zijn in de dramafilm The Line met ook Alex Wolff, Bo Mitchell en Austin Abrams. Eind 2023 speelt ze in haar tweede grote film, namelijk de remake van The Color Purple. Ze speelt het personage Nettie, naast onder meer Taraji P. Henson, Elizabeth Marvel en David Alan Grier.

Zomers in het wit
"Meisje van je dromen," schrijft Halle nu bij twee foto's op Instagram. We zien haar in een witte bikini op vermoedelijk een balkon staan. Het gevolg: al bijna 800 duizend likes na 3 uur. Ze heeft al 6,4 miljoen volgers.


De 23 jarige Halle Bailey in haar witte bikini zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair