Gwyneth Paltrow is wel even anders zonder make-up aan het zwembad in Italië

Gwyneth Paltrow is wel even anders zonder make-up aan het zwembad in Italië

De ster lijkt steeds vaker onopgemaakt door het leven te gaan

Gwyneth Paltrow heeft weinig nodig om er goed uit te zien. En eigenlijk had Iron Man geen leukere assistente kunnen hebben in de Avengers-films.

De 50-jarige ster lijkt steeds vaker met minimale make-up of een onopgemaakt gezicht door het leven te gaan. En eigenlijk heeft zij wel gelijk, want ze staat weinig meer op een filmset. Als zij wel model staat, ziet zij eruit zoals hieronder op haar Instagram. Lekker fris en vlot.



Al op leeftijd
Je zou echt niet denken dat Gwyneth al op leeftijd raakt. Ze lijkt nog steeds veel op de natuurlijke schoonheid die zij in haar jonge jaren speelde in de klassieker Shakespeare in Love.

In onderstaande Instagram-bericht plaatst zij foto's online van haar vakantie in Italië. Met haar gezin verblijft zij in een luxueus resort met een kasteel en gastenverblijven, genaamd Reschio.

Verbluffend anders
Gwyneth ziet er verbluffend anders uit zonder make-up, terwijl zij ligt te zonnen. Ze is bruinverbrand en haar huid toont schrikbarend veel sproetjes. Haar haar zit rommelig en vertoont grijze plukken.

Het is duidelijk dat zij net het zwembad uitkwam. En het is duidelijk dat zij hier wel rond haar 50ste levensjaar zit. Maar goed ook ... een actrice is ook een mens. En bovenal geniet zij van haar vrije tijd.



NieuwsFilm

meest populair