Schrik niet: Michelle Pfeiffer uit 'Scarface' en 'Batman' heeft echt een enorm vermogen

Schrik niet: Michelle Pfeiffer uit 'Scarface' en 'Batman' heeft echt een enorm vermogen

Zo rijk is Michelle Pfeiffer.

Michelle Pfeiffer is een Amerikaanse actrice en model. Zij is het meest bekend door films als Scarface, Dangerous Minds, Batman Returns en Dangerous Liaisons. De nu 65-jarige ster is een van de beroemdste en meest talentvolle actrices ter wereld.

Ze is veelgevraagd en heeft veel nominaties mogen ontvangen. Haar nettowaarde - samen met haar man en producer David E. Kelley - is ontstellend hoog met 250 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1958 is Michelle Pfeiffer geboren in Californië, Amerika. Zij begon als model en actrice. Door haar ongewone schoonheid en talent groeide zij al snel door tot een superster. Films als Scarface en Dangerous Liaisons maakten haar bekend.

Maar vooral haar vertolking van superheldin Catwoman in Batman Returns eiste aandacht op. Daarna volgden meer goede films als What Lies Beneath, Dangerous Minds en Ant-Man and the Wasp.

Een paar salarissen
Michelle Pfeiffer hoeft dus allang niet meer te werken voor het geld. Zo kreeg zij in de jaren 90 al 3 miljoen dollar voor haar rol in Batman Returns. Voor The Deep End of the Ocean ontving zij een salaris van 12 miljoen en voor What Lies Beneath 10 miljoen.

Meer over haar vermogen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In onderstaand Instagram-bericht deelt zij een herinnering.



NieuwsFilm

meest populair