Nieuwste Marvel-actrice Sydney Sweeney heeft een wel erg krap jurkje aan

Nieuwste Marvel-actrice Sydney Sweeney heeft een wel erg krap jurkje aan

De actrice heeft er dan ook de boezem voor.

Mocht je nog niet zoveel over actrice Sydney Sweeney hebben gehoord, dan gaat dat waarschijnlijk snel veranderen. Volgend jaar gaat ze namelijk Spider-Woman spelen in Sony's Spider-Man Universe, in de film Madame Web.

De afgelopen jaren timmerde de in Spokane, Washington geboren blondine aan haar carrière in Hollywood. Na tv-series als Everything Sucks!, The Handmaid's Tale en Sharp Objects, allen uit 2018, richtte ze zich steeds vaker op films.

Films en series
Zo zagen we Sydney in 2018 in Under the Silver Lake en in 2019 in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Daarna volgden onder meer Night Teeth (2021) en Reality (2022). Ook wist ze op te vallen in de HBO-series Euphoria (2019-heden) en The White Lotus (2021).

Dit jaar zie je de actrice nog in de romantische komedie Anyone But You van Will Gluck en volgend jaar zit ze naast de Marvel-film Madame Web ook in de horrorfilm Immaculate en dramathriller Echo Valley. Daarna gaat ze onder meer aan de slag met de remake van Barbarella.

Jurk
Op Instagram plaatst Sydney regelmatig opvallende foto's in lingerie, badmode en in het oog springende jurkjes. Nu zien we haar op een foto samen met het model Izabel Goulart. Het jurkje van Sydney op de eerste foto laat weinig aan de verbeelding over. "dream week photo dump ?" schrijft ze.


De foto's van de 25 jarige Sydney Sweeney bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.

Sydney is/was op vakantie op Ibiza en lijkt het daar behoorlijk naar haar zin te hebben. Ze is te zien op onder meer een jacht en feestend tijdens een party in Ushuaia.

NieuwsFilm

meest populair