Russell Crowe lijkt door te draaien door alle vragen over 'Gladiator 2'

Russell Crowe lijkt door te draaien door alle vragen over 'Gladiator 2'

De acteur vindt het genoeg geweest.

Russell Crowe heeft al heel wat topfilms gemaakt, maar zijn beste rol is toch wel zonder enige twijfel die in Gladiator. Niet zo heel gek dus, dat hij voor zijn prestatie in dit pareltje een Oscar won. Toch keert hij niet terug voor het vervolg. De acteur wil hier dan ook niet meer over te horen krijgen.

In 2000 wist Ridley Scott hoge ogen te gooien met zijn epische Gladiator blockbuster. In de film speelt Crowe de hoofdrol, namelijk de generaal Maximus, die verraden wordt. Hij wordt een slaaf en verkocht als gladiator. Hij wordt enorm succesvol en heeft maar een ding in gedachten: wraak.

Vervolg
Gezien het einde van het eerste deel is het tamelijk logisch dat Crowe niet terugkeert voor de sequel, maar toch wordt hij hier tijdens elk interview weer om gevraagd. Het is volgens de acteur nu wel mooi geweest.

Het is namelijk duidelijk te merken dat hij er nu schoon genoeg van heeft, gezien de onderstaande reactie: "Ze zouden me g*dverdomme moeten betalen voor alle vragen die in krijg te horen over die f*cking film waar ik niet eens in te zien zal zijn!"

Genoeg
Crowe vervolgt: "In die wereld lig ik al jarenalang diep in de grond. Ik ben dood en dat is alles wat ik kan zeggen". Toch kijkt ook hij wel uit naar het vervolg.

"Als Ridley heeft besloten om een tweede deel te maken dan heeft hij hier een goede reden voor. Hij maakt alleen maar topfilms, dus ik kijk zeker uit om te zien wat hij hier van gaat maken. Maar voor de laatste keer, vraag me hier niet weer telkens over".

NieuwsFilm

meest populair