Ezra Miller verdedigt zich na forse aanklachten zoals intimidatie en geweld

Ezra Miller verdedigt zich na forse aanklachten zoals intimidatie en geweld

De acteur zegt onterecht te zijn behandeld.

The Flash draait op dit moment in de bioscoop, waardoor hoofdrolspeler Ezra Miller op dit moment flink in de spotlights staat. Tijdens een recent interview laat de acteur zich uit over de intimidatie-aanklacht waarmee hij geconfronteerd wordt.

De 30-jarige acteur kwam vaker langs in het nieuws op negatieve wijze. Op een gegeven moment werd er zelfs gesproken over het cancelen van The Flash of hem te laten vervangen. Zo ver kwam het niet, maar volgens Miller zelf zijn ook veel van de verhalen rondom hem verzonnen.

Aanklacht
Er doen meerdere choquerende verhalen over de acteur de ronde. Eentje daarvan is dat hij werd beschuldigd van wangedrag tegenover een moeder en haar 12 jarige kind. Hij kreeg daarvoor een tijdelijk contractverbod, maar dat wordt nu niet verlengd.

Miller laat zich hier nu over uit is heeft duidelijk een appeltje te schillen met zijn aanklagers: "Contactverboden zijn bedoeld om veiligheid te bieden aan individuen, gezinnen en kinderen die in gevaar zijn. Ze zijn niet bedoeld om als wapen gebruikt te worden door mensen die gewoon aandacht willen".

Onterecht
Miller vervolgt: "Ik ben onterecht het doelwit geweest van een individu dat een geschiedenis heeft van dergelijke manipulatieve en destructieve acties. Ik wil wel dat iedereen weet dat ik mijn best blijf doen voor mijn eigen welzijn en ik zal er alles aan doen om de schade die deze situatie heeft opgeleverd ongedaan te maken".

NieuwsFilm

meest populair