Actrice Allison Williams werd aangezien voor het "oogappeltje" op de set van 'Boardwalk Empire'

Actrice Allison Williams werd aangezien voor het "oogappeltje" op de set van 'Boardwalk Empire'

Ze is niet alleen maar een 'oogappeltje'.

Het is in de filmwereld niet altijd even makkelijk voor actrices. Soms maken ze vervelende dingen mee of worden ze minder leuke vragen gesteld. Hier weet Allison Williams alles vanaf.

De actrice is al enkele jaren een bekend gezicht in Hollywood en heeft dan ook al in de nodige grote projecten gespeeld. De 35-jarige Williams was ook te zien in de geliefde serie Boardwalk Empire, maar dit was niet altijd even leuk.

Reactie
Tijdens een recent interview deelt de actrice, o.a. bekend van Get Out en M3GAN, haar verhaal: "Ik kan wel zo'n 10 verhalen vertellen die choquerend zijn. Ik wil ze echter liever voor me houden". Toch vertelt ze er eentje.

"Ik mocht meewerken aan de pilot van 'Boardwalk Empire' en dat was enorm gaaf. Ik genoot er echt gigantisch van. Op een gegeven moment kwam echter een van de crew-leden op me af en vroeg mij toen: "Wat doe jij hier eigenlijk? Ben jij het oogappeltje dat ons komt motiveren?""

Meer
Daar blijft het niet bij. Op een gegeven moment toen Williams aan het doorbreken was en een koekje at, kwam een andere acteur op haar af (die zij niet bij naamt noemt) en tegen haar zei: "Wil je niet succesvol zijn?" Williams hoopt dan ook dat mensen haar en andere actrices niet blijven kwetsen.

NieuwsFilm

meest populair