4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Alice woont met haar man Jack in het modelstadje Victory, waar alle mannen werken aan een geheimzinnig project in de woestijn en alle vrouwen zich gedragen als keurige huisvrouwen. Alice begint zich echter langzaam te realiseren dat het leven daar vooral schone schijn is en er iets niet klopt. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.



Whiplash (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
De inmiddels volwassen Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn kindertijd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij vaak naar de drank. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen en haar te redden van een bende rondtrekkende stoomslurpers die het op haar hebben gemunt.



NieuwsFilm

meest populair