Adele koopt landgoed Sylvester Stallone met een heel bijzondere voorwaarde

Adele koopt landgoed Sylvester Stallone met een heel bijzondere voorwaarde

Kennelijk is zij ook fan van 'Rocky'

Adele besloot het huis van Sylvester Stallone te kopen. De zangeres betaalde maar liefst 58 miljoen Amerikaanse dollars voor het landgoed in Beverly Park.

En hoewel het huis al prima onderhouden was en mooi ingericht, wilde Adele het van top tot teen verbouwd hebben. Het gebied is een groot bouwterrein, zoals de foto's hier bij TMZ laten zien. Alleen de muren lijken nog overeind te staan.

Zwembad intact
Opvallend is dat het zwembad naast het huis intact is gelaten. Evenals het grote standbeeld van Sylvesters iconische filmpersonage aan de rand van het bad. Als het goed is, blijft dat beeld van de bokskampioen Rocky staan.

In een interview met Wall Street Journal laatst, vertelde Sylvester dat hij dat standbeeld mee wilde verhuizen. Zijn Rocky-kunst is erg belangrijk voor hem, want het motiveert hem verder.

Bijzonder voorwaarde
Sylvester vertelt over de heel bijzondere voorwaarde die Adele stelde: "Zij wilde het standbeeld en zei dat het geen deal was zonder dat beeld. Ik volg haar renovaties op de voet en vind dat zij er een prachtige plek van maakt."

Kennelijk is Adele dik fan van Rocky en Sylvester. Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van Tri-Blend Media volgt een rondleiding door het huis nog voordat het verkocht werd.



NieuwsFilm

meest populair