De ergste date van Jennifer Lawrence is dood zegt de actrice zelf

De ergste date van Jennifer Lawrence is dood zegt de actrice zelf

Maar dit lijkt ze toch meer als een grapje te bedoelen.

Jennifer Lawrence komt de laatste tijd wel vaker in het nieuws. Heel erg gek is dit niet, aangezien ze haar nieuwe film, No Hard Feelings, in het zonnetje probeert te zetten. Toch komt ze nu met een ander merkwaardig verhaal.

Tijdens een recent interview had de actrice het over haar nieuwe film, waarin ze een jonge jongen probeert te versieren. Natuurlijk wordt haar tijdens de promotiecampagne ook gevraagd over haar eigen datingsleven. Nu laat ze zich uit over haar ergste date.

Verhaal
Zo werd haar gevraagd naar haar minste afspraakje, waarover Lawrence het volgende te zeggen had: "Mijn slechtste date was eigenlijk mijn eigen schuld. De man die ik toen trof was erg schattig en lief maar is gestorven."

Toch deelt de met een Oscar bekroonde actrice nog iets meer: "We gingen samen naar een theater en op een gegeven moment barste ik in lachen uit. Ik kreeg de slappe lach en kon gewoon niet stoppen. Het irriteerde niet alleen hem maar ook alle andere mensen in de zaal".

Ongemakkelijk
Lawrence vervolgt: "Het was niet eens echt een grap, maar ik vond het gewoon allemaal heel lollig. Ik lachte en ik lachte totdat hij het loodje legde". Het lijkt erop dat de actrice dus ook hierom grapt. Blijkbaar voelde haar date zich zo ongemakkelijk dat hij dit gewenst zou hebben.

NieuwsFilm

meest populair