De dubbelganger van Liam Neeson is een wel heel beroemde slechterik

De dubbelganger van Liam Neeson is een wel heel beroemde slechterik

En het is verrassend hoe goed zij elkaar kennen

Het is opvallend dat vooral acteurs een bekende dubbelganger hebben. Dat is voor Liam Neeson en Ralph Fiennes niet anders.

Liam Neeson is een geliefde persoonlijkheid met veel bijzondere films als Schindler's List en Taken. Je zou denken dat hij uniek is. Toch heeft ook deze 71-jarige, Ierse acteur een lookalike in de filmindustrie.

Beroemde slechterik
Liam wordt namelijk regelmatig verward met Ralph Fiennes, de acteur die de beroemde slechterik Voldemort speelde in de Harry Potter-films. De 60-jarige Britse ster uit The English Patient heeft ook veel weg van Liam.

Beiden zijn goed bevriend en hebben een soortgelijke lijst met films. Ze spelen zelfs samen in Schindler's List en Wrath of the Titans. Dat mensen ze dan ook vaak door elkaar halen, vinden beiden niet vreemd. Ze nemen stilzwijgend de complimenten in ontvangst en tekenen voor elkaar.

Vergissing op straat
In onderstaand YouTube-video van The Jonathan Ross Show vertelt Liam Neeson hoe die vergissing in het voorbij gaan eraan toe gaat. Vergelijkende foto's staan hier in het artikel van Insider.



NieuwsFilm

meest populair