Emma Deckers heeft nog amper iets onder haar blouse aan

Emma Deckers heeft nog amper iets onder haar blouse aan

De parttime actrice heeft zin in de zomer.

De afgelopen tijd volgen we Emma Deckers op Instagram, net zoals 44,5 duizend volgers. De dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek zien we nu weer op zomerse beelden. Ze heeft namelijk zin in de zomer. Wie niet natuurlijk.

De in 1998 geboren Emma studeerde eerder aan The American Academy of Dramatic Arts en lijkt dus ambities te hebben met acteren. Ze doet dit ook regelmatig, maar een grote doorbraak is er nog niet.

Films en series
Emma is ook nog maar net bezig. Ze pakte een rol in een aflevering van de online-serie FTST Stories uit 2019. Daarna is het allemaal nog niet zo opvallend. De titels zijn Whose Life Is It Anyway?, Natural Disasters en . In de laatste speelde ze volgens de IMDb het 'Spray Meisje'.

Dit jaar mocht ze in de tv-productie The Passion spelen, als discipel. Verder meldt de IMDb nog geen nieuwe plannen. Ook een rondje langs de velden leidt niet tot informatie over mogelijke avonturen voor de camera.

Zomer!
"En toen was het officieel vakantie!! ?? kan niet wachten om weer tussen de palmbomen te staan en de hele dag in bikini rond te lopen ? #zinindezomer," schrijft Emma nu op INstagram. We zien haar in een blouse, met daaronder zo'n bikini.


De beelden van de 25 jarige Emma Deckers in haar blouse zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair