De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

V for Vengeance (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kelly Halihan | Cast: Jocelyn Hudon, Grace van Dien, Sean Maguire, e.a. | Kijk direct
Emma en Scarlett, twee van elkaar vervreemde vampierzussen met een behoorlijk rebels karakter, bundelen hun krachten om hun verloren zusje Kate te redden en de bloeddorstige clan te verslaan die hun ouders vermoordde. Aan het hoofd van die clan staat Thorn, die op zelf uit is op wraak. Een ultieme strijd tussen goed en kwaad breekt uit.



Crawlspace (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: L. Gustavo Cooper | Cast: Henry Thomas, Bradley Stryker, C. Ernst Harth, e.a. | Kijk direct
Robert, loodgieter van beroep, is op een dag getuige van een gewelddadige moord door twee stropers in een afgelegen hut in Oregon. Robert moet zich schuilhouden in de kruipruimte terwijl de rovers de hut uitkammen op zoek naar een verborgen fortuin. Uiteindelijk kan hij niets anders dan in actie komen.



Heatwave (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ernie Barbarash | Cast: Kat Graham, Merritt Patterson, Sebastian Roché, e.a. | Kijk direct
Claire, een ambitieuze, jonge vrouw, heeft een nieuwe baan bij een steenrijke vastgoedmakelaar. Eigenlijk heeft ze al haar zaakjes op orde. Haar leven neemt echter een drastische wending wanneer ze in een intense affaire met de vrouw van haar baas verwikkeld raakt. Zo raakt ze steeds verder verstikt in een web van leugens en bedrog.



NieuwsFilm

meest populair