Zonder make-up is Michelle Pfeiffer onherkenbaar op Instagram-foto

Zonder make-up is Michelle Pfeiffer onherkenbaar op Instagram-foto

Op de selfie draagt zij haar hondje in een buidel

Michelle Pfeiffer werkt nog altijd aan films, ook al is dat in een rustiger tempo. De 65-jarige ster uit Ant-Man and the Wasp: Quantumania lijkt onverminderd op haar jongere zelf.

In onderstaand Instagram-bericht is zij lichtjes opgemaakt en dat is al meer dan voldoende. Daar doet zij dan wel veel voor. Zo leeft zij zo gezond mogelijk met lekker veel beweging, gepaste rust en goede huidverzorging.



Nagenoeg onherkenbaar
Ze vertelt wel meer dat zij niet goed tegen make-up kan. In haar vrije tijd loopt zij dan ook het liefst onopgemaakt rond. Het is dan ook niet vreemd dat Michelle in onderstaand Instagram-foto nagenoeg onherkenbaar is.

Op de selfie draagt zij haar hondje in een buidel en grapt dat het een gat in haar kleding heeft geknaagd. Haar huid blaakt van gezondheid en haar blik is zacht en lief. Het is bijzonder hoe mooi Michelle blijft. En het verklaart waarom heel Hollywood met haar weg loopt. Zij is gewoon de leukste.

Zoet plaatje
Volgers lopen weg met het zoete plaatje. Ze krijgt dan ook veel complimenten en het regent hartjes. Meer over Michelle en haar leefwijze staat hier bij Women's Health.



NieuwsFilm

meest populair