Vrouw van Will Smith eindelijk open over heftig Oscar-incident en problemen rond huwelijk

Vrouw van Will Smith eindelijk open over heftig Oscar-incident en problemen rond huwelijk

Ze vertelt dat werkelijk alles in het boek uitgelegd wordt

Tot nu weigerde Jada Pinkett openlijk haar mening te delen over het incident bij de Oscaruitreiking in 2022. Will Smith werd tijdens de live-uitzending erg boos na een kwetsend grapje over zijn vrouw en sloeg Chris Rock vol in het gezicht op het podium.

Jada vertelt aan People dat zij al in december 2021 begon aan het opschrijven van haar memoires. Nog voor de live uitgezonden klap. Nog voor alle geruchten rond haar huwelijk. Het boek is af met de titel Worthy en komt in oktober uit.

Geruchten en aannames
Over de geruchten rond haar gezin zegt de producer en regisseur: "Mensen hebben een hoop aannames gedaan. Dat is wel zo logisch. Daarop moet ik het een en ander rechtzetten. Ik moet me verantwoordelijk opstellen voor misverstanden die ontstaan zijn."

Haar boek is voor de geïnteresseerden. Ze vertelt dat werkelijk alles in het boek uitgelegd wordt. En vooral hoopt dat het anderen helpt in hun leven. Ze vertelt ook dat het gebruik van geestverruimende middelen binnen het gezin wordt besproken.

Liefde en eigenwaarde
Ze zegt over haar boek: "Het is een avontuur, een zoektocht naar liefde en eigenwaarde. Ik geloofde eerst niet dat mijn reis een waardige reis was. Maar toen ik het op papier zag, dacht ik 'wat een geweldig leven'."

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand Instagram-bericht vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair