Nieuwe 'Star Wars'-film gaat "de geboorte" van de Jedi laten zien

Nieuwe 'Star Wars'-film gaat "de geboorte" van de Jedi laten zien

Maar zitten de fans hier echt op te wachten?

Enige tijd geleden kregen we te horen dat er drie nieuwe Star Wars-films gemaakt zullen worden. Eentje daarvan neemt regisseur James Mangold voor zijn rekening en dit is wel een heel speciaal project.

Mangold, o.a. bekend van Logan, gaat een prequel maken die zich ver afspeelt voor alle andere Star Wars-films en series. Hier is nu iets meer over bekend.

Wat te verwachten
De film speelt zich af tijdens de 'Dawn of the Jedi Era'. Zoals de titel het aangeeft, gaan we ver terug in het verleden, maar liefst 25.000 jaar vóór de Skywalker-sage.

De grote vraag is natuurlijk hoe dit gaat uitpakken. De Jedi zijn zo geliefd vanwege het mystieke en mysterieuze element, maar dat wil Mangold nu dus gaan verkennen en onder de loep leggen.

Respect
De regisseur liet wel al eerder weten dat hij veel respect heeft voor de franchise. Hij weet dat miljoenen fans sceptisch zijn over een film die ingaat op oorsprong van de Jedi.

Volgens Mangold gaan zijn personages in de film op zoek naar de Force en proberen zij erachter te komen wat dit precies is en inhoudt. Het wordt volgens hem dan ook een soort van filosofische ontdekkingsreis.

Wil je er meer over weten dan is het onderstaande videootje misschien wel de moeite waard.



NieuwsFilm

meest populair