Deze intieme film op Netflix wordt sterk bekeken

Deze intieme film op Netflix wordt sterk bekeken

Lust Stories 2 doet het goed op de streamer.

De Netflix Top 10 verwelkomde de afgelopen tijd de nodige intieme / romantische films. Nu weet ook de Netflix Original Lust Stories 2 de lijst binnen te dringen, voorlopig op een tiende stek.

Lust Stories 2 is logischerwijs een "vervolg" op het Indiase Lust Stories uit 2018. Ook nu bestaat de film uit enkele korte films en het is een soort vervolg op Bombay Talkies uit 2013 en Ghost Stories uit 2020.

Prima ontvangen
De eerste Lust Stories staat na 11 recensies op 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het tweede deel heeft nog geen percentage. Wel staat Lust Stories 2 op een prima 7,5/10 op de IMDb.

De critics consensus van de eerste Lust Stories luidt als volgt: "Lust Stories is geregisseerd door vier getalenteerde Indiase filmmakers en biedt een verfrissend en genuanceerd beeld van de complexe verlangens van vrouwen."

Nu op Netflix
Wil je Lust Stories 2 graag zien, dan vind je de anthologiefilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Vier vooraanstaande Indiase regisseurs verkennen seks, verlangen en liefde door middel van korte films in dit vervolg op de met een Emmy genomineerde Lust Stories uit 2018.

NieuwsFilm

meest populair