Abbey Hoes showt een pontificale inkijk: "altijd blijven lachen"

Abbey Hoes showt een pontificale inkijk: "altijd blijven lachen"

De Nederlandse actrice trekt weer de aandacht.

De reden van sommige foto's op Instagram kan je soms een beetje ontgaan, en dat is ook het geval bij een nieuw kiekje van Abbey Hoes. De Nederlandse actrice zette met een flinke smile een foto in BH online.

Nu is daar natuurlijk helemaal niets mis mee, en de likes stromen uiteraard alweer binnen. Met 191k volgers staat het aantal ingekleurde hartjes al op bijna 11.000 op het moment van schrijven.

Films en series
Abbey is uiteraard ook actrice. Dit jaar zagen we haar nog niet in een film of serie. Dat was in 2022 wel anders met zes producties, met onder meer Costa!! en Zwanger & Co. Uiteraard werd ze vorig jaar ook nog "de mooiste van het land", verkozen door de lezers van FHM.

Dit jaar is het dus nog relatief stil rond Ab. Er staat nog altijd een film op de IMDb die moet verschijnen. Het betreft de avonturenfilm Nomad van regisseur Taron Lexton. Abbey speelt in de film het personage Farrah.

Lachen
Via onderstaande link kun je Abbey's nieuwste foto op Instagram bekijken. "🌸🌸🌸🌸🌸 altijd blijven lachen toch," schrijft ze bij het kiekje. Uiteraard zien we meer dan alleen haar glimlach en witte tanden.


De foto van de 29-jarige Abbey zien? Check deze dan op haar Instagram-account.

De foto roept ook wel vragen op. Zou ze zojuist haar tanden hebben gepoetst? Of is ze naar de tandarts geweest? Net een nieuwe BH gekocht? Even wat social-aandacht nodig? Misschien laat ze het weten bij haar volgende Insta-post.

Bekijk de afbeeldingAshley Tisdale in bad
Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingSylvie Meis valt weer op
De billen van Sylvie Meis krijgen alle aandacht op Insta


NieuwsFilm

meest populair