Sylvester Stallone over epische scène 'Rocky': "Die trap staat voor transitie"

Sylvester Stallone over epische scène 'Rocky': "Die trap staat voor transitie"

Hij heeft hard moeten vechten voor zijn succes

De realityshow van Sylvester Stallone over zijn leven en zijn gezin is erg populair. De serie bij Paramount+ geeft een zeldzaam kijkje in het brein van een uniek multitalent. Een tweede seizoen is al toegezegd, trouwens.

In de laatste aflevering van het eerste seizoen neemt de 76-jarige ster zijn familie mee naar het Philadelphia Museum of Art. Daar filmde hij een deel van zijn iconische Rocky-films. Die plek trekt sindsdien veel bezoekers.

Vechten voor succes
Sylvester heeft hard moeten vechten voor zijn succes, want bij zijn start in Hollywood geloofde niemand in hem. Zijn roem kwam echter met de verfilming van die getergde bokser.

De ster vertelt bij de onderstaande Instagram-video: "Die trap bij het museum zag ik voor het eerst op mijn 11de. Ik had nog nooit zoiets gezien en het is mij altijd bijgebleven."

De plek voor transitie
Hij zegt: "Toen ik Rocky mocht filmen, leek Philadelphia de perfecte plek om die transitie te filmen. Als Rocky de trap op holt, zie je dat transitionele moment van iemand die faalt naar iemand die successen kan behalen."

Eerlijk biecht hij op: "Als ik die trap oploop, krijg ik het gevoel dat ik alles aankan. Ik weet niet waarom. Maar het voelt voor mij magisch."



NieuwsFilm

meest populair