Madonna in grote problemen? Ze is opgenomen op de intensive care

Madonna in grote problemen? Ze is opgenomen op de intensive care

Het schijnt niet erg goed te gaan met de zangeres...

Er komen wel vaker bijzondere filmpjes of foto's van Madonna langs. Er gaat namelijk bijna geen week voorbij zonder dat de wereldberoemde zangeres iets deelt op sociale media. Nu is er echter verontrustend nieuws.

Madonna, eveneens actrice en bekend van o.a. Evita, verschijnt wel vaker in het nieuws. Het is geen geheim dat de 64-jarige zangeres voor behoorlijk wat plastische chirurgie is gegaan. Sommigen vinden haar hierdoor behoorlijk jong en goed uitzien, anderen vinden het juist weer afschuwelijk en walgen van haar gedrag.

Gezondheid
Nu haalt de zangeres weer de krantenkoppen, maar niet echt voor een leuke reden. Madonna lag namelijk enkele dagen op intensive care met een bacteriële infectie en was er echt slecht aan toe. Gelukkig gaat het nu iets beter, maar ze krijgt nog steeds medische zorg.

Vanwege de gezondheidsproblemen is besloten om Madonna's wereldtournee, genaamd The Celebration Tour, uit te stellen. Deze zou normaal gesproken 15 juli starten, maar dat gaat ze dus niet halen.

Nederland
Het is vooralsnog onduidelijk of dit een impact zal hebben voor haar geplande concerten in Amsterdam. Madonna zou normaal gesproken twee keer optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam eind dit jaar. Meer informatie over een nieuwe startdatum zal hoogstwaarschijnlijk spoedig volgen.

NieuwsFilm

meest populair