Het gaat niet zo goed met 'The Suicide Squad'-acteur Pete Davidson

Het gaat niet zo goed met 'The Suicide Squad'-acteur Pete Davidson

De beroemde ex van Kim Kardashian heeft hulp nodig.

Het schijnt niet zo heel erg goed te gaan met Pete Davidson. De acteur zit absoluut niet lekker in zijn vel en heeft besloten zich op te laten nemen in een afkickkliniek.

Wat er precies aan de hand is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat de acteur, o.a. bekend van The King of Staten Island een behoorlijke breakdown heeft gehad. Een bron die beweert Davidson goed te kennen liet zich er tijdens een recent interview over uit.

Reactie
Zo zegt deze persoon: "Pete moet wat tijd voor zichzelf nemen en wil aan zijn gezondheid werken. Het gaat om mentale problemen. Hij is altijd bezig, slaapt niet veel en vergeet daardoor soms goed voor zichzelf te zorgen. Daar wil hij nu verandering aan brengen".

"Hij heeft een pauze nodig en zodra het beter gaat weet ik zeker dat hij snel terug zal keren". Het is niet de eerste keer dat Davidson op deze manier in het nieuws verschijnt. Hij heeft al vaker laten weten zich niet altijd even fijn te voelen, voornamelijk sinds bij hem de diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis werd gesteld in 2017.

Normaal
Een andere vriend van de acteur zei het volgende: "Heel erg veel zorgen hoeven we ons niet te maken. Pete gaat wel vaker naar de afkickkliniek wanneer hij voelt dat hij dit nodig heeft. Iedereen die hem een beetje kent weet dat hij om hulp durft te vragen en wij steunen hem allemaal".

NieuwsFilm

meest populair