'Saw' vs. 'Speed'? Liam Neeson jaagt op vergelding in adrenaline-pompende trailer 'Retribution'

'Saw' vs. 'Speed'? Liam Neeson jaagt op vergelding in adrenaline-pompende trailer 'Retribution'

Neeson doet waar hij maar al te goed in is.

We zijn niet ver verwijderd van een volgende film van actiester Liam Neeson. Dit keer komen Lionsgate en Roadside Attractions met Retribution van regisseur Nimród Antal, bekend van onder meer de tv-series Servant en Stranger Things en de films Predators en Vacancy.

Neeson heeft ondertussen patent op de type rol die hij speelt: een ondertussen steeds ouder wordende man die zijn familie of omgeving moet redden uit een dodelijke situatie. Wraak speelt daarbinnen vaak een grote rol.

Vergelding
De titel Retribution zegt natuurlijk alweer veel over wat we kunnen verwachten. In de actiethriller speelt Neeson dit keer de Amerikaanse zakenman Matt Turner die in Berlijn woont, samen met zijn vrouw en kinderen.

Als hij zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend persoon. Matt wordt opgedragen te doen wat hem wordt gezegd, anders dan wordt de auto waarin ze zitten opgeblazen.

September
Met bijrollen van Jack Champion en Embeth Davidtz moet Retribution vanaf 21 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder kun je de eerste trailer bekijken die een beetje doet denken aan films als Saw en Speed.




NieuwsFilm

meest populair