4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Bonnie Aarons, e.a. | Kijk direct
In een afgelegen abdij pleegt een jonge non om onverklaarbare redenen zelfmoord. Het Vaticaan vermoedt echter dat er hogere machten in het spel zijn en stuurt eerwaarde Burke samen met zuster Irene op pad om de zaak te onderzoeken. In het klooster blijkt de eeuwenoude en levensgevaarlijke demon Valak rond te dwalen. Aan het tweetal om deze kwelgeest voor eens en voor altijd te stoppen.



Elvis (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.



DC League of Super-Pets (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Stern | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, John Krasinski, e.a. | Kijk direct
Krypto de superhond en Superman zijn onafscheidelijke vrienden die samen de misdaad bestrijden. Als Superman en de andere leden van de Justice League worden ontvoerd, verzamelt Krypto een groep dieren met superkrachten om de superhelden te redden. Het probleem is alleen dat deze bondgenoten hun krachten nog wel even onder de knie moeten krijgen.



Evil Dead (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, e.a. | Kijk direct
Mia is zwaar verslaafd aan heroïne. Na meerdere mislukte afkickpogingen, gaat ze nu samen met haar broer David en wat vrienden naar een blokhut in de bossen voor een ultieme poging. Maar dan ontdekt een van de vrienden een vervloekt boek in de kelder van de hut. Al snel gebeuren daardoor de raarste dingen. De jongeren blijken demonische krachten te hebben losgelaten en riskeren daardoor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair