Addison Rae in minuscule bikini koelt af op het strand

Addison Rae in minuscule bikini koelt af op het strand

Binnenkort zie we haar in een film van Eli Roth.

Met maar liefst 37,8 miljoen volgers op Instagram en een absurde 88,6 miljoen op TikTok mag Addison Rae zich de koningin van social media noemen. Ze heeft haar faam enkel aan de kanalen te danken.

En los van miljoenen aan sponsorinkomsten werd ze ook gevraagd om in films te spelen en recent dook ze zelfs op in een videoclip. Ze is pas enkele jaren actief, wie weet wat de toekomst haar nog brengt.

Films
In 2018 sprak ze al een stem in in de animatiefilm Marnies Welt om in 2021 te spelen in haar eerste speelfilm, namelijk de Netflix-komedie He's All That. Een succes kon de film niet genoemd worden.

Eerder dit jaar dook ze op in de videoclip You Only Love Me van Rita Ora en ze zal eind dit jaar opduiken in de horrorthriller Thanksgiving van regisseur Eli Roth. Ze zal te zien zijn naast namen als Rick Hoffman, Gina Gershon en Patrick Dempsey.

Zomer
Op Instagram weinig horror. We zien haar dan eerder in een zomers jurkje of met nog minder aan. Dit keer zien we haar op het strand in een bikini liggen. Ze zal het wel bloedheet hebben gehad, gezien het mooie weer.


De zomerse foto's van de 22 jarige Addison Rae zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

"🦪Pink diamond🦪🫧🪷" is het enige dat ze bij de reeks foto's schrijft. De film Thanksgiving zie je naar verwachting vanaf 3 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair