Populaire Marvel-held Will Poulter verdient goud sinds 'Guardians of the Galaxy'

Populaire Marvel-held Will Poulter verdient goud sinds 'Guardians of the Galaxy'

Zo rijk is Will Poulter uit 'Guardians of the Galaxy' en 'The Maze Runner'

Will Poulter is een Britse acteur, auteur en producer. Hij is misschien wel het bekendst door de films Guardians of the Galaxy, The Maze Runner en The Chronicles of Narnia.

De 30-jarige ster startte als tiener met acteren en valt op met elke rol die hij oppakt. Hij heeft een geschatte nettowaarde van 6 miljoen Amerikaanse dollars. Will Poulter is dus best wel rijk.

Leuke salarissen
Gedacht wordt dat Will Poulter per film tussen de 200.000 en 500.000 verdiende. Daar hij in meer dan 25 films en series speelde, is dat inkomen best lekker aangegroeid. Voor Guardians of the Galaxy Vol.3 ontving 'de gouden Marvel-held' naar zeggen een salaris van 600.000.

De verwachting is, dat hij steeds meer kan vragen in de toekomst. Will Poulter weet namelijk steeds goede rollen en films te kiezen, waardoor hij goede reviews krijgt. Ook heeft hij al veel nominaties en awards mogen ontvangen. Door zijn stijgende populariteit zal zijn inkomen snel verdubbelen.

Hoe het begon
In 1993 is Will Poulter geboren in Londen, Engeland. Door zijn dyslexie had hij moeite met leren en besloot het acteervak in te duiken. Op 15-jarige leeftijd viel hij op in de film Son of Rambow.

Daarna werd hij steeds bekender door succesvolle films als Chronicles of Narnia, We're the Millers en The Maze Runner. Meer goede films volgden, waaronder The Revenant, Midsommar en Guardians of the Galaxy.

Meer over Will Poulter staat hier in het artikel van Wealthy Pipo. In onderstaand Instagram-bericht vraagt hij aandacht voor een goed doel.



NieuwsFilm

meest populair